A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Навчання вчителів Нової української школи

Дата: 23.02.2018 14:08
Кількість переглядів: 12

23 лютого у Корсунь-Шевченківській гімназії розпочала свою роботу І сесія підвищення кваліфікації педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти, які у 2018-2019 та 2019-2020 навчальних роках навчатимуть учнів перших класів за новим Державним стандартом початкової освіти.

 У навчанні беруть участь 33 учителі початкових класів Корсунь-Шевченківського району, Набутівської та Стеблівської ОТГ. Навчання проводить тренер Оксана Василівна Левандовська, методист райметодкабінету, яка пройшла навчання та затверджена тренером для підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти області відповідно до Концепції «Нова українська школа».

  Під час тренінгів учителі обговорюють матеріали та виконують практичні завдання, які допоможуть їм створювати освітнє середовище, забезпечити різні форми інтегрованого навчання, залучати до педагогічної взаємодії родини дітей, інших партнерів, оцінити власну практику в контексті освітніх новацій, здійснювати моніторинг розвитку учнів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень