A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

Канікули з користю та у задоволення....

26 березня  2024 року педагоги Корсунь-Шевченківської гімназії на чолі з директором Луц І.А. та методист методичної служби відділу освіти, молоді і спорту Левандовська О.В. відвідали освітянську спеціальну (не)конференцію mini-EdCamp Zolotonosha з теми «Взаємодія учительства, учнівства та батьківства: гармонія серця, розуму та дії»  в Золотоніській СШІТ № 2, яка об'єднала прогресивне та відповідальне вчительство довкола теми соціально-емоційного та етичного навчання. Професійне зростання, креативність, інноваційність, вміння працювати в команді об'єднали всіх учасників проєкту, невимушена ділова атмосфера, партнерські стосунки, позитивні емоції, обмін досвідом, ідеями, натхненням одне з одним та взаємодія сприяли високій результативності заходу.   День був меганасиченим і надзвичайно цікавим, адже учасники  змогли відчути себе в ролі не тільки слухача, але й відважного експериментатора і навіть спікера.   

10:20 28.03.2024

Педагоги початкових класів навчаються під час канікул!

26-27 березня 2024 року в Корсунь-Шевченківській гімназії проходив тренінг за програмою "Дізнайся: про дистанційне та змішане навчання", який провела тренерка ГС «Освіторія», учителька початкових класів гімназії - Ладнова Юлія Вікторівна. Під час тренінгу учасники розбиралися з поняттями дистанційного та змішаного навчання, вчилися використовувати сервіси штучного інтелекту та знайомилися з іншими корисними ресурсами для підготовки і проведення уроків. Також учасники взаємодії апробовували цифрові сервіси та знайомилися з ефективними стратегіями дистанційного й змішаного навчання, а ще пропонували власні ідеї з використання інтернет-сервісів в освітньому процесі. Дводенний тренінг пройшов активно, плідно та натхненно!

16:38 27.03.2024

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ ІV ЕТАПУ ХІV МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Відбувся фінальний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.  В складі команди, яка представляла Черкащину був учень 10 класу Корсунь-Шевченківської гімназії Вовченко Артур. За підсумками конкурсу Вовченко Артур посів почесне ІІІ місце.

15:36 27.03.2024

Вітаємо з перемогою на Всеукраїнському етапі олімпіади з хімії!

 22-27 березня 2024 року в місті Чернівці відбувся IV фінальний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. В складі команди від Черкащини був учень 8 класу Корсунь-Шевченківської гімназії № 5 з початковою школою Криволап Іван, який посів почесне  ІІ місце!

12:02 27.03.2024

Відкрито Клас безпеки!

 В Моринській гімназії з початковою школою та дошкільним підрозділом відкрито Клас безпеки

15:04 05.03.2024

Щодо запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою стат

 Національною соціальною сервісною службою України протягом 2023 року розроблено інформаційні пам’ятки з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, які розміщено за наступними посиланнями:  

08:27 31.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень