A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

Нарада для заступників керівників закладів загальної середньої освіти

     25 жовтня 2023 року в приміщенні центру дитячої та молодіжної творчості відбулася нарада для заступників керівників закладів загальної середньої освіти. В ході наради було обговорено значущі аспекти  з питань інклюзивної освіти в закладах освіти, на яких акцентувала увага директор інклюзивно-ресурсного центру Мороз С.П., важливі моменти щодо атестації педагогічних працівників, які висвітлила завідувач методичної служби Давиденко С.В., а методист методичної служби Левандовська О.В. ознайомила всіх з Професійним стандартом вчителя, як інструментом професійного розвитку педагога.   Заступники також  мали можливість поспілкуватися з нагальних питань організації освітнього процесу з юристом відділу освіти, молоді та спорту Мельник М.О. та спланувати свої подальші кроки.

14:09 27.10.2023

Інструменти розвитку сучаного педагога

    В перший день канікул, 23 жовтня 2023 року   методисти методичної служби Давиденко С.В. та Левандовська О.В. взяли участь у засіданні педагогічної ради Корсунь-Шевченківської гімназії. Під час засідання спільно з педагогічним колективом обговорили важливі аспекти атестації педагогів відповідно до нового Положення про атестацію та професійний стандарт учителя, як інструмент розвитку сучасного компетентного педагога.     

13:55 27.10.2023

Про відзначення Дня української писемності та мови

   Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України  від 18 жовтня  2023 року №1/16146-23 «Про відзначення Дня української писемності та мови», листа Міністерства освіти і науки України від 20 жовтня 2023 № 1/16286-23 «Про проведення XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» та листа Міністерства освіти і науки України від 20.10.2023 № 1/16290-23 «Про проведення ХXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика» повідомляємо, що з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури 27 жовтня 2023 року, у День української писемності та мови, який, згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського, відтепер відзначатиметься саме цього дня, з 11-ї до 12-ї години Українське радіо проводить ХХІІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Просимо вас долучитися до написання диктанту й відчути себе єдиною потужною спільнотою через приналежність до нашого головного духовного скарбу, що об’єднує, – рідної мови.

15:40 24.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень