A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

ПЛАТФОРМА ВЕТЕРАНА "ЧЕРКАСЬКИЙ ВИМІР"

З метою підтримки ветеранів, учасників бойових дій, захисників України та членів їх сімей розміщуємо посилання на Платформу ветерана „Черкаський вимір“ 

15:07 17.10.2023

Відзнаки Верховної ради

     В центрі дитячої та молодіжної творчості 4 жовтня 2023 року відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти  за участю депутата Верховної  ради України Андрія Стріхарського.   

11:37 10.10.2023

Тренінг «Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат»

  Управлінням Державної служби якості освіти у Черкаській області з 20 до 22 вересня 2023 р. проведено тренінгові заняття «Інструменти виявлення та подолання навчальних втрат» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Корсунь-Шевченківської ТГ. Під час тренінгу учасники обговорили питання освітніх втрат та розривів, а також ознайомилися з ефективними інструментами їх  подолання.

08:53 28.09.2023

Серпневі зустрічі працівників освіти

 30 серпня 2023 року в приміщенні центру дитячої та молодіжної творчості відбулася серпнева  зустріч   працівників освіти Корсунь-Шевченківської територіальної громади з теми «Результати діяльності освітньої галузі Корсунь-Шевченківської територіальної громади в 2022-2023 навчальному році та основні завдання розвитку освіти на 2023-2024 навчальний рік в умовах воєнного стану». З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Людмила Сімшаг, про результати діяльності закладів освіти в минулому навчальному році повідомив начальник відділу освіти, молоді та спорту Руслан Савчук.

16:24 30.08.2023

Почесна відзнака

    29 серпня на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України відбувся традиційний освітянський захід – Форум освітян Черкащини з теми  "Безпека – пріоритет освітнього процесу". Під час заходу почесною грамотою обласної військової адміністрації було нагороджено вчительку української мови та літератури Корсунь-Шевченківської гімназії № 2 з початковою школою Погорєлу Наталію Олексіївну.

14:32 30.08.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень