A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

ІІ Міжнародна науково-практична конференція у Празі

Дата: 29.11.2017 13:10
Кількість переглядів: 18

З 21 по 24 листопада у Празі відбулась ІІ Міжнародна науково-практична конференція      «Проблеми і перспективи розвитку європейської освіти», в рамках якої проведено пленарні та секційні засідання. В роботі конференції взяла участь учитель української мови та літератури Корсунь-Шевченківської гімназії Ірина Григорівна Ведмідь, яка виступила з доповіддю на тему «Інновації у сучасній українській школі» у секції «Інноваційні методи та технології в освіті» (методи викладання, педагогічні технології, інновації в освіті, кроскультурні комунікації). Матеріали доповіді розміщені у збірці «Матеріали конференції» англійською мовою.

Ірина Григорівна отримала сертифікат міжнародного зразка, який вручив їй Вадим Стрєльковський, професор, директор Празького інституту підвищення кваліфікації (на фото).

У своєму інтерв’ю Ірина Григорівна поділилась враженнями від конференції:«Слухаючи матеріали учасників конференції, я зрозуміла, що проблеми освітніх європейських систем такі ж, як і у нас. Освітяни всього світу працюють над проблемами сучасних дітей, адже очікувані результати освітніх програм дуже далекі від реальних результатів.»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень