A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

Відзначення переможців олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, творчих конкурсів, спортивних змагань

22 травня 2024 року в актовій залі Центру дитячої та молодіжної творчості відбулася зустріч учнів, вчителів, керівників гуртків, тренерів-викладачів закладів  загальної середньої та позашкільної освіти з представниками міської влади з нагоди відзначення переможців олімпіад,  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, творчих конкурсів, спортивних змагань.

14:40 23.05.2024

Проведено семінар-практикум для педагогів ЗДО

30 квітня 2024 року в закладі дошкільної освіти "Дружба" відбувся семінар для вихователів закладів дошкільної освіти Корсунь-Шевченківської громади з теми "Гра - провідна діяльність та наскрізний процес взаємодії з дитиною в закладі дошкільної освіти". В ході семінару учасники обговорили основні вимоги Базового компоненту дошкільної освіти, який визначає ГРУ як наскрізний принцип взаємодії педагога з дитиною. Педагоги мали змогу відчути себе дітьми та долучитися до майстер-класу, який провела вихователь-методист ЗДО "Дружба"  Коровник А.В. та ігрової взаємодії, проведеною методистом методичної служби Левандовською О.В. Під час зустрічі педагоги досліджували сутність поняття «гра»,  визначали вплив гри на всебічний розвиток дитини та роль дорослого у грі з дитиною.

08:36 02.05.2024

Узагальнений звіт

Узагальнений звіт про результати громадських обговорень проєкту рішення Корсунь-Шевченківської міської ради "Про реорганізацію Корсунь-Шевченківського ліцею Корсунь-Шевченківської міської ради Черкаської області шляхом приєднання до Корсунь-Шевченківської гімназії Корсунь-Шевченківської  міської ради Черкаської області"

08:28 02.05.2024

Узагальнений звіт

Узагальнений звіт про результати громадських обговорень проєкту рішення Корсунь-Шевченківської міської ради "Про затвердження перспективного плану заходів щодо оптимізації закладів загальної середньої освіти Корсунь-Шевченківської громади на 2024-2027 роки"

08:22 02.05.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень