A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

14 березня – День українського добровольця

Дата: 15.03.2023 08:08
Кількість переглядів: 24

    14 березня в закладах  освіти громади до відзначення Дня українського добровольця  пройшли тематичні заходи: зустрічі з добровольцями, інформаційні хвилинки, бесіди, години спілкування, усні журнали, перегляд кінофільмів, відео-презентацій про добровольців  та  їх внесок у захист незалежності України, у шкільних бібліотеках демонструвалися тематичні виставки книг. При проведенні заходів педагоги використовували матеріали Українського інституту національної пам’яті.

      Мета цих заходів – розвивати в учнів любов до України, почуття гордості за українських добровольців, які першими пішли захищати незалежність країну в листопаді 2013 року, лютому 2014, 2022 років.

     Учнівські та педагогічні колективи беруть активну участь у волонтерському русі для підтримки бійців на передовій: виготовляють власноруч подарунки, листівки, ласощі, збирають необхідні речі, благодійні кошти.

      Учні віддали шану добровольцям, що боронили та боронять нашу країну. Завдяки їхнім відважним серцям ми маємо можливість жити у вільній країні! Вічна пам'ять Героям! Хвилиною  мовчання відбулося пошанування біля світлин  випускників, які віддали своє життя за наше блакитне небо.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень