A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Зустріч керівників закладів загальної середньої освіти з представниками Черкаського державного технологічного університету

Дата: 21.12.2021 08:27
Кількість переглядів: 15

        15 грудня 2021 року ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор, проректор із гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко і радник ректора на громадських засадах по роботі з територіальними громадами Олексій Лавріненко відвідали Корсунщину, де зустрілися з керівниками закладів загальної середньої освіти.

Олег Григор, ректор ЧДТУ, представив регіональний патріотично-просвітницький проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині», що об’єднує представників влади територіальних громад області, бізнесу, державних установ, професійних спілок, освіти та громадськості задля підвищення престижу вітчизняної освіти та налагодження перспективної співпраці.

За круглим столом керівництво ЧДТУ ознайомило освітян Корсунщини з різноманітними спеціальностями, прикладами ефективного партнерства,  плідного співробітництва з роботодавцями та успішного працевлаштування випускників університету. 

Ректор ЧДТУ Олег Григор підписав Договори про співпрацю з керівниками ЗОШ № 1, ЗОШ № 2, ЗСШ № 5, Гарбузинського НВК, Моринського ліцею з дошкільною групою .

Відповідно до укладених угод про співробітництво, партнери співпрацюватимуть у напрямі  максимальної реалізації та розвитку творчого, науково-дослідницького, економічного та культурологічного потенціалу учнівської молоді.

    

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень