A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

STEAM-весна в Корсунь-Шевченківській гімназії

Дата: 10.04.2023 08:35
Кількість переглядів: 18

7 квітня 2023 року за ініціативи педагогічного активу Корсунь-Шевченківської гімназії, на базі закладу  проходив фестиваль «STEAM – весна 2023. Захід відбувся за участі представників Донецького ОІППО,  відділу освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради, Корсунь-Шевченківського центру дитячої та молодіжної творчості, ГО «Патріоти рідного краю», закладів освіти та представників громадськості.

В ході  заходу колеги Донецького ОІППО  презентували досвід упровадження сучасних освітніх технологій та висвітлили актуальні питання щодо впровадження основ робототехніки та 3D-моделювання в професійні практики сучасного педагога.  

Учасники фестивалю мали змогу долучитися до практичної роботи у шести локаціях, обмінятися думками та досвідом в інтелектуальній кав’ярні та отримати юридичну консультацію «Нормативно-правове забезпечення діяльності працівника закладу освіти: права обов’язки, відповідальність».  

Дякуємо колективу гімназії  за популяризацію інноваційних ідей та можливості знаходити цікаві рішення щодо впровадження STEM-освіти у  професійні практики педагогів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень