A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Про підсумки конкурсу на кращий освітній електронний ресурс

Дата: 10.05.2023 10:07
Кількість переглядів: 22

КОРСУНЬ-ШЕВЧЕНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ  ТА СПОРТУ

НАКАЗ

28.04.2023                                                                   № 84  

 

Про підсумки конкурсу на кращий

освітній електронний ресурс

у 2022-2023 навчальному році

        На виконання наказу КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» від 26.12.2022 № 107 «Про проведення обласного конкурсу на кращий електронний освітній ресурс» та з метою навчально-методичного забезпечення дистанційного навчання, підвищення ефективності впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес закладів освіти громади, формування цифрових компетентностей педагогічних працівників у лютому-березні проведено І етап обласного конкурсу на кращий освітній електронний ресурс (далі Конкурс).

       До оргкомітету Конкурсу педагогами представлено 5 освітніх електронних ресурсів: із Корсунь-Шевченківської гімназії № 2 з початковою школою – 3 (Курінна Г.В., вчителька математики, Кобернік М.А., керівник гуртка, вчитель історії, Сідаченко О.В., вчителька біології); Центру дитячої та молодіжної творчості – 2 (керівники гуртків Мартинова В.Ю., Карпенко О.В.).

      Учителі  Корсунь-Шевченківської гімназії № 2 з початковою школою представили: Курінна Галина Василівна, вчителька математики – електронний освітній ресурс «Чотирикутники», що вміщував матеріали: ігри, вікторини, презентації, інтелект-карти, математичні диктанти, таблиці відповідностей, електронні фрагменти зображень чотирикутників та робота з ними, тестові контрольні роботи, розв’язування компетентнісно-орієнтованих задач за допомогою танграм; Кобернік Микола Анатолійович, вчитель історії, керівник гуртка «Джура»  дидактичні демонстраційні матеріали до занять шкільного гуртка «Джура»; Сідаченко Олена Віталіївна, вчителька біології – електронний освітній ресурс з теми «Будова шкіри. Терморегуляція», що складається з фрагментів зображень «Будова шкіри», «Будова нігтя» та робота з ними, біологічні ігри, диктанти, тестові завдання, вікторини, кросворд, інтелект картки, компетентнісно-орієнтовані завдання, контрольні роботи.

       Керівники гуртків підготували освітні електронні ресурси: дидактичні матеріали до занять  «Мікрозелень для макрокористі» (керівник гуртка «Лікарські рослини» Мартинова В.Ю.), «Герб України руками дитини» (керівник гуртка  « Умілі рученята»  Карпенко О.В.).

          Освітні  електронні ресурси педагогічних працівників загальної середньої та позашкільної освіти представлені на обласний етап конкурсу, що проходив у березні-квітні 2023 року. Курінна Галина Василівна, вчителька Корсунь-Шевченківської гімназії № 2 з початковою школою, посіла ІІІ місце та отримала сертифікат про підвищення кваліфікації 6 год/0,2 кредиту ЄКТС.

НАКАЗУЮ:

1. Відзначити до 01.05.2023 сертифікатами педагогів за представлені на Конкурс  матеріали, що можуть бути рекомендовані для впровадження у практику роботи учителів громади та представлені на обласний етап (додаток).

2. Керівникам закладів загальної середньої освіти Пустовіт О.П., позашкільної освіти Фурсі Т.П. оголосити подяку педагогічним працівникам, які представили власні матеріали з досвіду роботи на Конкурс.

3. Директорам закладів дошкільної освіти, заступникам директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти:

3.1. Здійснити аналіз підсумків участі у Конкурсі та сприяти системному впровадженню електронних освітніх ресурсів у викладання навчальних дисциплін, проведенню занять згідно з вимогами сучасних педагогічних та інформаційно-цифрових технологій.

3.2. Активізувати роботу педагогів щодо узагальнення власного досвіду з різних напрямків діяльності та сприяти їхній участі у конкурсах на кращий освітній електронний ресурс різних рівнів.

3.3. Проаналізувати до 01.07.2023 на засіданнях педагогічних рад, нарадах за участю директора підсумки участі педагогічних колективів у Конкурсі.

4.  Методичній службі (Давиденко С.В.):

4.1. Висвітлити до 15.05.2023 результати Конкурсу на сайті та сторінці соціальної мережі Facebook відділу освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради.

4.2. Проаналізувати до 01.09.2023 на засіданнях спільнот педагогів різних фахів участь у Конкурсі.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на завідувача методичною службою Давиденко С.В.

 

Начальник відділу освіти,

молоді та спорту                                                  Руслан САВЧУК

                                                                                                                     Додаток

                                                                                                                     до наказу, відділу освіти,

                                                                                                                     молоді та спорту

                                                                                                                     Корсунь-Шевченківської

                                                                                                                     міської ради

                                                                                                                     від 28.04.2023 № 84

 

Список

педагогічних працівників загальної середньої, позашкільної освіти, які відзначені сертифікатами за участь у конкурсі

на кращий освітній електронний ресурс

 

1. Курінна Галина Василівна, вчителька математики Корсунь-Шевченківської гімназії № 2 з початковою школою, за освітній електронний ресурс «Чотирикутники»;

2. Кобернік Микола Анатолійович, вчитель історії, керівник гуртка «Джура» Корсунь-Шевченківської гімназії № 2 з початковою школою, за  освітній електронний ресурс «Дидактичні демонстраційні матеріали до занять шкільного гуртка «Джура»;

3. Сідаченко Олена Віталіївна, вчителька біології Корсунь-Шевченківської гімназії № 2 з початковою школою, за освітній електронний ресурс «Будова шкіри. Терморегуляція»;

4. Мартинова Валентина Юріївна, керівник гуртка «Лікарські рослини» Центру дитячої та молодіжної творчості, за освітній електронний ресурс дидактичні матеріали до заняття  «Мікрозелень для макрокористі»;

5. Карпенко Олена Володимирівна, керівник гуртка «Умілі рученята» Центру дитячої та молодіжної творчості, за освітній електронний ресурс дидактичні матеріали до заняття «Герб України руками дитини».

 

 

 

 

                                                              

  

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень