A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

1 лютого стартує реєстрація для ЗНО

Дата: 29.01.2021 10:22
Кількість переглядів: 18

1 лютого стартуватиме реєстрація для участі у ЗНО 2021 року і триватиме до 5 березня. Такий термін встановлено календарним планом підготовки та проведення ЗНО 2021 року, що затверджений наказом МОН від 30.09.2020 №1210.

Для успішної реєстрації випускникам необхідно визначитися з переліком предметів та підготувати всі необхідні документи: паспорт, 2 фотокартики  розміром 3х4, сформувати заяву-реєстраційну картку. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 1 березня 2021 року, зміни ж до реєстраційних даних можна буде внести до 5 березня 2021 року.

До 30 квітня 2021 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з хімії і завершиться 15 червня тестуванням з географії

Результати зовнішнього незалежного оцінювання буде розміщено на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 30 червня.

Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більш як із 5-ти навчальних предметів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень