A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Навчально-польові збори для юнаків закладів освіти

Дата: 16.05.2023 10:41
Кількість переглядів: 43

 

 

       Відповідно до розпорядження Корсунь-Шевченківської міської ради від 08.05.2023 № 118 «Про організацію та проведення навчально-польових зборів з юнаками в 2023 році», наказу відділу освіти, молоді та спорту від 08.05.2023 № 90 «Про проведення навчально-польових занять з предмету «Захист України» з учнями 11-х класів закладів загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році» та з метою закріплення знань, умінь і навичок, набутих учнями на заняттях, формування у молодого покоління патріотичної свідомості, готовності до виконання конституційного обов’язку 10-12 травня 2023 року проведено навчально-польові заняття.

      До занять залучені спеціалісти із військової підготовки Третього відділу Черкаського територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Корсунь-Шевченківський на чолі з Бадюлько П.Г., медичні працівники закладів освіти, лікувальних установ, працівники Черкаського районного управління ГО ДСНС України у Черкаській області в особі головного інспектора  Боженика О.О., Шпилько І.П., Григораш В.М., Мошенський С.А., вчителі ЗОШ № 1, гімназії, ліцею, які викладають предмет «Захист України».

      12 травня в с. Дацьки проведено навчальні стрільби, де юнаки пройшли тренування з розбирання та складання автомата Калашникова, ознайомилися на практиці з прийомами та правилами стрільби; удосконалили  знання у наданні домедичної допомоги в умовах бойових дій при критичній кровотечі, серцево-легеневій реанімації та різних видах поранень грудей.

      Начальник відділу освіти, молоді та спорту Савчук Р.В. щиро вдячний всім хто долучився до проведення даного заходу.

       СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень