A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Йшов третій тиждень карантину.....

Дата: 03.04.2020 11:10
Кількість переглядів: 15

                                            Шановні учасники освітнього процесу!

         Минає третій тиждень загальнонаціонального карантину. Ми, як свідомі громадяни своєї країни, робимо все, аби максимум часу перебувати вдома та не наражати на небезпеку себе, рідних і близьких людей.

   У сьогоднішніх умовах карантину чи не найбільшої уваги, турботи, підтримки потребують наші діти. Перед нами постали неабиякі труднощі в організації дистанційної форми навчання. Виникає багато запитань, чимало сумнівів, народжуються різні емоції. Попри все, учасники освітнього процесу в нашому районі тримаються, не побоюся цього слова, героїчно!!!

  Вчителі важливі… Вони щодня за допомогою різноманітних ресурсів надають учням завдання, консультації, проводять конференції, тренінги. Знаємо, що вчителі виконують зараз набагато більше роботи, аніж під час аудиторної форми навчання. І нехай завдання дітям приходять із 6 ранку і до 10 вечора, проте вони приходять! Шануємо вас і дякуємо вам, дорогі вчителі.

         Любі діти, пам’ятайте, що теперішні заходи не назавжди. Спробуйте відповідально поставитися до набуття знань і збагачення безцінним досвідом самоосвіти, старанно виконуйте завдання, адже такого навчання ви ще не мали – виконувати завдання можна в будь-який час, у будь-якому місці, та ще й з допомогою батьків!

Розуміємо, що дуже хочеться вільно, без остраху, без маски, без дотримання дистанцій гуляти рідними вулицями, вдихати на повні груди свіже весняне повітря! Хочеться спішити в рідну школу, на улюблену роботу, просто посміхатися перехожим.

Все відбувається періодично - не існує постійного смутку чи постійної радості… В цьому і полягає життя.

Усім здоровя!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень