A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування

Дата: 11.12.2017 14:34
Кількість переглядів: 16

05-07 грудня 2017 року у м. Ірпінь Київської області відбувся Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування за сприяння Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України. Участь у форумі взяли понад 100 учасників з усіх регіонів України. Черкаську область представляла делегація учнів на чолі з Юлією Піштовою – президентом Ліги старшокласників Черкащини та Корсунщини, ученицею Корсунь-Шевченківської ЗСШ №5, у супроводі В.С.Кудін – координатора обласної Ліги старшокласників, завідуючої лабораторії виховної роботи КЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників».

У відвертій розмові із Олександром Яремою, заступником Міністра молоді та спорту України, Світланою Ільчук, генеральним директором Департаменту захисту прав дітей Міністерства соціальної політики України та Тарасом Тополею, фронтменом гурту «Антитіла» лідери отримали відповіді на запитання, які хвилюють старшокласників.

Ольга Напіонтек, доктор із соціології, віце-президент виконавчої ради Польщі ознайомила учасників із структурою учнівського самоврядування у Польщі, зазначивши, що діти мають право впливати на суспільні справи країни. Також досвідом роботи поділились громадські організації: «Global Office», «AIESEC», «Молодіжна правозахисна агенція», «Пласт – національна скаутська організація України», школа «Агенти змін» та  «Let’s do it, Ukraine!». Учасники заходу активно попрацювали у тренінговій програмі Української Академії Лідерства «Розвиток особистості та лідерства».

Працюючи у групах з менторами, лідери учнівського самоврядування розробили для обговорення проекти, які діятимуть для старшокласників у 2018 році. У той час, координатори мали змогу поділитись досвідом роботи органів самоврядування у кожній області. Захід дав новий поштовх молодіжному лідерському руху України.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень