A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Конференція освітян Корсунщини

Дата: 28.08.2020 15:53
Кількість переглядів: 17

 Сьогодні, 28 серпня, відбулася онлайн конференція педагогічних  працівників Корсунщини, у якій взяли участь педагоги закладів дошкільної,  позашкільної та загальної середньої освіти.

   Зі словами вітань до освітян звернувся голова Корсунь-Шевченківської  районної ради Валерій Заболотній.

   Голова Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації Микола Березовий побажав усім натхнення, успіху та сил для нових звершень через додаток Viber.

   Під час конференції підведено підсумки роботи в 2019-2020 навчальному році та визначено завдання на 2020-2021 навчальний рік. В обговоренні взяли участь вчителі української мови та літератури Корсунь-Шевченківської гімназії Савченко Лідія Петрівна та Ведмідь Ірина Григорівна, вчитель хімії Корсунь-Шевченківської ЗОШ № 5 Лавренчук Леонід Володимирович, вчитель математики Корсунь-Шевченківського ліцею Шершнєва Ольга Олексіївна. Освітяни мали можливість перглянути відео про роботу закладів дошкільної освіти в умовах карантину, про діяльність позашкілля - районного центру дитячо-юнацької творчості та дитячо-юнацької спортивної школи. З позитивним мотиваційним відео звернулися психологи закладів освіти. Конференція завершилася вітанням вихованців районного центру дитячої та юнацької творчості.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень