A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

ЗАСІДАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛЬНОТ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 29.09.2022 16:07
Кількість переглядів: 32

   З 29 серпня по 2 вересня 2022 року  відбулися засідання професійних спільнот педагогів різних фахів з  питань підготовки до нового навчального року. Засідання проводилися  в онлайн режимі, на платформах GoogleMeet та ZOOM, участь взяли близько 100 педагогів різних фахів.

    Модератораторами заходів були методисти методичної служби Давиденко С.В., Левандовська О.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Пасницький В.А., психолог ЦППСР Рева А.В.

    Учасникам засідань були представлені лекції-презентації, нормативні документи,   методичні матеріали щодо особливостей роботи у новому навчальному році. У ході зустрічей були розглянуті і обговорені питання щодо  викликів, які актуалізують проблему інноваційних ролей педагога в шкільній системі освіти, критерії сучасного педагога у контексті основних положень Концепції «Нова українська школа», питання щодо  запитів до сучасних уроків у контексті педагогіки партнерства, техніки формувального оцінювання учнів нової української школи, особливостей роботи в умовах військового часу тощо.   

       Під час рефлексії учасники висловлювали думки про те, що питання, які розглядались на методичних заходах, є досить актуальними і потребують якнайшвидшого впровадження у практику професійної діяльності сучасного педагога.   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень