A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

З Днем працівників освіти!

Дата: 29.09.2022 16:13
Кількість переглядів: 14

   Дорогі колеги, шановні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, ветерани педагогічної праці!  В теплі, осінні дні приймайте  щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Це свято креативних, винахідливих, доброзичливих, талановитих, невгамовних та оптимістичних людей – освітян!

    Педагог – це не просто професія, це покликання, наповнене глибоким духовним змістом, яке щодня вимагає безмежної відданості справі, відповідальності, мудрості та терпіння. Знаємо, що саме такі талановиті педагоги працюють у закладах освіти нашої громади. Ви вмієте поєднувати вірність кращим традиціям вітчизняної педагогіки та вміння йти в ногу з часом, впроваджуєте в процес навчання інноваційні методи та сучасні форми роботи. Сьогодні наша глибока шана і повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук, мудрість і терпіння та відданість професії. Адже, попри повномасштабне вторгнення агресора на українську землю, ми розпочали цей навчальний рік. І вперше, за часи незалежності,  день працівників освіти святкуємо   в умовах воєнного стану. Саме освітяни героїчно виконують свою роботу від початку військової агресії і  спільними зусиллями ми забезпечуємо безперервність освітнього процесу.  

   Бажаємо вам, шановні колеги, міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для реалізації найсміливіших ідей та досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя. Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до вихованців та улюбленої професії. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів! Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани, а попереду кожного чекають нові відкриття та найбільш очікувані перемоги. Бажаю сили та незламності. Надихаємо та підтримуємо один одного, віримо у найкраще та крокуємо до ПЕРЕМОГИ!!   Зі святом, дорогі колеги!

 

 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Сірош


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень