A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Серпневі зустрічі працівників освіти

Дата: 30.08.2023 16:24
Кількість переглядів: 34

 30 серпня 2023 року в приміщенні центру дитячої та молодіжної творчості відбулася серпнева  зустріч   працівників освіти Корсунь-Шевченківської територіальної громади з теми «Результати діяльності освітньої галузі Корсунь-Шевченківської територіальної громади в 2022-2023 навчальному році та основні завдання розвитку освіти на 2023-2024 навчальний рік в умовах воєнного стану». З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Людмила Сімшаг, про результати діяльності закладів освіти в минулому навчальному році повідомив начальник відділу освіти, молоді та спорту Руслан Савчук.

Мазур Вікторія, провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виступила з питаннями: "Про структуру навчального року. Облік дітей шкільного віку, актуалізація даних про учнів ЗЗСО в Програмно-апаратному комплексі «Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту (АІКОМ)";

Давиденко Світлана, завідувач МС відділу освіти, молоді та спорту ознайомила з інструктивно-методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу та викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році;

Левандовська Оксна, методист МС ознайомила з особливостями атестації педагогічних працівників відповідно до нового Положення про атестацію та проходженням  курсової підготовки педагогів у 2023-2024 н.р.

Окремі питання особливостей навчання дітей з особливими освітніми потребами керівники закладів освіти обговорили спільно з директором інклюзивно-ресурсного центру Світланою Мороз.

Про соціальну підтримку членів профспілки закладів освіти в умовах воєнного стану повідомив 

Григораш В.М., голова Корсунь-Шевченківської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Спільно було визначено основні завдання розвитку освіти на 2023-2024 навчальний рік в умовах воєнного стану».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень