A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

Дата: 27.12.2023 09:16
Кількість переглядів: 41

 Гран-прі (найвища нагорода ІІ етапу)

Гусак Валерія, вихованка гуртка «Лікарські рослини» Центру дитячої та молодіжної творчості Корсунь-Шевченківської міської ради, за роботу «Різдвяний ранок» (керівник Мартинова Валентина Юріївна).

 

Робота Валерії направлена для подальшої участі на Всеукраїнську виставку-конкурс «Новорічна композиція», що розпочала свою роботу 20 грудня 2023 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді в м. Києві.

 

                                                         І місце

Кравченко Каріна, вихованка гуртка «Палітра» Центру дитячої та молодіжної творчості Корсунь-Шевченківської міської ради, за роботу «Символ Перемоги» (керівник Глущенко Марина Вікторівна).

 

                                                          ІІ місце

Баглай Каріна, вихованка гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» Центру дитячої та молодіжної творчості Корсунь-Шевченківської міської ради, за роботу «За пів кроку до Різдва» (керівник Топчій Ольга Михайлівна).

 

Хорунжа Софія, учениця 2-Б класу Корсунь-Шевченківської гімназії Корсунь-Шевченківської міської ради, за роботу «Новорічна красуня» (Погребняк Леся Василівна).

 

                                                          ІІІ місце

Мись Поліна, учениця 5 класу Моринської гімназії з початковою школою та дошкільним підрозділом Корсунь-Шевченківської міської ради, за роботу «Новорічне диво» (керівник Кукла Аліна Валеріївна).

 

Новохацька Маргарита, Лисенко Вікторія, учениці 9 класу Гарбузинської гімназії з початковою школою та дошкільним підрозділом Корсунь-Шевченківської міської ради, за роботу «Різдвяний ліхтар» (керівник Собченко Тетяна Василівна).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень