A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності у ЗДО "Зірочка"

Дата: 27.05.2024 09:11
Кількість переглядів: 30

В рамках проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності  у четвер, 23 травня,   було організовано зустріч вихованців ЗДО "Зірочка" з працівниками   11 Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Черкаській області.                                                                 

Поява пожежної машини на території садка викликало у дітей справжній шквал емоцій. Рятувальники  продемонстрували спорядження, розповіли про його призначення, дали малятам приміряти пожежні каски і навіть дозволили побувати всім бажаючим всередині автомобіля, а таких було чимало! На прохання малят пролунала сирена пожежної машини.

Працівники ДСНС повторили з дітьми правила поведінки з вогнем. Продемонстрували роботу вогнегасника під час гасіння полум'я та остаточно погасили імпровізовану пожежу за допомогою води, яку подавали прямо з машини через пожежний рукав. Малята були у захваті!

 

Колектив ЗДО "Зірочка" висловлює щиру подяку працівникам 11 ДПРЧ у ДСНС України в Черкаській області за  цікаву і змістовну зустріч з дітьми. Бажаємо їм життєвої енергії, стійкості духу, витримки і мужності у їхній нелегкій пофесії.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень