A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Завершено роботу тимчасових екзаменаційних центрів у громаді

Дата: 21.06.2024 15:18
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Сьогодні, 21.06.2024 року, в Корсунь-Шевченківській ТГ успішно завершено роботу  тимчасових екзаменаційниих  центрів, на базі яких проходили основні сесії національного мультипредметного тесту. Такими центрами працювали Корсунь-Шевченківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 та Корсунь-Шевченківська гімназія. 

Протягом 12 сесій в тестуванні взяло участь близько 500 учасників. Кожна сесія проходила в непростих умовах постійних повітряних тривог та хвилювання учасників. Проте злагоджена робота персоналу екзаменаційних центрів дали змогу, як і в попередні роки, провести НМТ на найвищому рівні,створивши для учасників тестування максимально сприятливі й комфортні умови. Свідченням цього є відсутність нарікань та заяв про порушення процедури від самих учасників НМТ.

     Принагідно, висловлюємо щирі слова вдячності керівникам ТЕЦ Безпалій Н.В. та Морозюк Л.М. за розуміння, співпрацю та швидке реагування; помічникам керівників ТЕЦ Колісниченку В.М. та Моренку В.В. за професіоналізм, постійний фаховий технічний супровід  та стабільність! Також щира подяка педагогам, які працювали інструкторами і черговими на тимчасових екзаменаційних центрах за їх професійність, фаховість, чуйність, толерантність та щире вболівання за спільну справу!

Орема подяка керівникам Корсунь-Шевченківської гімназії № 5 з початковою школою Степановій Т.М. та Корсунь-Шевченківської гімназії № 2 з початковою школою Пустовіт О.П. за  надану комп’ютерну техніку, що дало змогу максимально охопити тестуванням цьогорічних випускників нашої та інших громад. 

Дякуємо ЗСУ за спокій та можливість абітурієнтам зробити перші успішні кроки до омріяної професії!

Бажаємо всім найшвидшої перемоги, миру  та спокою!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень