A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Ми не можемо передбачити майбутнє, але ми можемо створити його!

Дата: 17.04.2020 19:04
Кількість переглядів: 14

     Щодоби ми стежимо за подіями, що відбуваються в світі. Співпереживаємо і болісно сприймаємо інформацію про померлих і нових інфікованих.

  Відпали соціальні ролі, які ми щоденно виконували, 2150 учнів із закладів освіти району залишились удома без спілкування з однокласниками, без захоплюючого навчання, без дружніх порад улюблених наставників, без організованого та змістовного дозвілля.

   І це змушує піддаватися сумним роздумам.

  Водночас дані обставини компенсуються відчуттям, що саме зараз робота вчителів максимально потрібна як учням, так і їхнім батькам! А це мобілізує і надає наснаги й надалі робити все, аби наші учні могли комфортно почувати себе в ролі здобувачів освіти. Через те, що в умовах карантину вони виступають замовниками свого навчання, ви, педагоги, щодня прокидаєтесь новими людьми. Маючи багато теоретичних знань, ви саме зараз трансформуєте їх у практичні навички.

  Змінився звичний спосіб життя і сьогодні ми самі для себе обираємо, що, навіщо, коли і де робити. Поряд із виконанням професійних обов’язків у більшості з нас відкрились нові творчі здібності -  хтось активно займається спортом, хтось облаштовує власне помешкання, хтось випробовує сили в кулінарних справах, хтось  - у рукоділлі тощо. І це прекрасно, адже ми розвиваємось, нам додалося драйву і бажання рухатися вперед!

  Ми не можемо передбачити майбутнє, але ми можемо створити його! Тому нам варто подумати вже зараз про те, яким ми хочемо бачити світ у майбутньому і скористатися карантинними буднями для реалізації нашого бачення. Адже зміни починаються з кожного з нас!

  У святкові Великодні дні не забуваймо слова нашого відомого земляка, педагога-гуманіста О.А.Захаренка «Поспішайте творити добро, не припізніться!».

  Допоможімо всім, хто цього потребує, безкорисливо,  негласно, по-людськи!

 Приділімо щиру увагу рідним і близьким!

 Шановні працівники освітньої галузі Корсунь-Шевченківського району!

Прийміть сердечні вітання зі світлим Христовим Воскресінням! Хай обходять стороною негаразди і хвороби. Хай звістка про Воскресіння Христове наповнює ваші родини миром, злагодою, щастям, любовю!

          Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

          Завідувач сектору освіти, молоді та спорту                                              Оксана ГРУШЕВСЬКА

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень