A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

Акція

  З  01 по15 грудня заклади загальної середньої освіти та дошкільної    освіти Корсунщини долучились до благодійної акції «Привітай воїнів АТО зі святом Св. Миколая».

14:55 15.12.2017

Відкриття шахового класу

13 грудня в Корсунь-Шевченківській ЗОШ №1 відбулось відкриття шахового класу. На заході були присутні гості: голова районної ради В.І.Заболотній, заступник голови райдержадміністрації О.М.Ващенко, начальник відділу освіти О.М.Грушевська.

16:08 13.12.2017

Всеукраїнські конкурси

Щорічно Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проводить виставку-конкурс «Український сувенір» та  Всеукраїнський конкурс «Новорічна композиція».

14:58 11.12.2017

Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування

05-07 грудня 2017 року у м. Ірпінь Київської області відбувся Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування за сприяння Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України. Участь у форумі взяли понад 100 учасників з усіх регіонів України. Черкаську область представляла делегація учнів на чолі з Юлією Піштовою – президентом Ліги старшокласників Черкащини та Корсунщини, ученицею Корсунь-Шевченківської ЗСШ №5, у супроводі В.С.Кудін – координатора обласної Ліги старшокласників, завідуючої лабораторії виховної роботи КЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників».

14:34 11.12.2017

Семінар та нарада директорів закладів загальної середньої освіти

      6 грудня на базі Корсунь-Шевченківської гімназії відбувся районний семінар директорів закладів освіти з теми «Використання інноваційних форм роботи в освітньому процесі, як запорука позитивного ставлення учнів до школи».

16:19 06.12.2017

Обласний етап мовознавчого конкурсу ім.П.Яцика

2 грудня на базі Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбувся ІІІ (обласний) етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Тут зібралися найталановитіші учні-переможці ІІ (районного/міського) етапу, а саме: 100 представників загальноосвітніх та 7 представників професійно-технічних навчальних закладів області.

12:25 04.12.2017

ІІ Міжнародна науково-практична конференція у Празі

З 21 по 24 листопада у Празі відбулась ІІ Міжнародна науково-практична конференція      «Проблеми і перспективи розвитку європейської освіти», в рамках якої проведено пленарні та секційні засідання. В роботі конференції взяла участь учитель української мови та літератури Корсунь-Шевченківської гімназії Ірина Григорівна Ведмідь, яка виступила з доповіддю на тему «Інновації у сучасній українській школі» у секції «Інноваційні методи та технології в освіті» (методи викладання, педагогічні технології, інновації в освіті, кроскультурні комунікації). Матеріали доповіді розміщені у збірці «Матеріали конференції» англійською мовою.

13:10 29.11.2017

Спортивні новини

З 22 по 26 листопада 2017 року вихованці Корсунь-Шевченківської дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у Чемпіонаті України серед вихованців ДЮСШ з пауерліфтингу, який проходив у місті Коломия Івано-Франківської області. Юні спортсмени привезли ІІІ командне місце,а також індивідуальні перемоги:

12:13 29.11.2017

Конкурс Т.Г.Шевченка

        Із метою піднесення престижу української мови та літератури у молодого покоління,     підвищення рівня загальної мовної культури, виховання в учнівської молоді почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, вшанування Великого Кобзаря  25 листопада 2017 року в комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбувся ІІІ етап VIІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Традиційно захід зібрав творчо обдаровану молодь, шанувальників Кобзаревого слова і традицій свого народу – 77 учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів області.

12:40 27.11.2017

Конкурс

      Завершився районний етап обласного конкурсу "Світ моїх прав". У номінації   "Кращий малюнок" на тему "Права та обов'язки очима дітей" взяли участь: Віта     Семененко, Анна Шевченко та Вероніка Кравець, учениці 9-В класу ЗОШ №1, Ірина   Матвієнко та Владислав Довченко, учні 9 класу Моринського НВК.

22:40 24.11.2017

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень