A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

Конференція Ліги старшокласників Черкащини

10 травня  2018 року в  актовій залі  комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбулась   звітно-виборча  конференція Ліги старшокласників Черкащини.

21:47 16.05.2018

Урочиста зустріч з нагоди відзначення обдарованих дітей Корсунщини

11 травня 2018 року в актовій залі РЦДЮТ відбулась урочиста зустріч з нагоди відзначення переможців ІІІ і ІV етапів  Всеукраїнських олімпіад з базових предметів, ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницький робіт МАН, творчих конкурсів, спортивних змагань.

21:41 11.05.2018

Районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників

Фестиваль проводиться щороку серед дружин юних пожежних з метою навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя. 13 квітня в актовій залі РЦДЮТ відбувся районний тур фестивалю дружин юних пожежників, у якому брали участь 5 дружин закладів освіти:

10:50 16.04.2018

Весна прийшла – Великдень принесла

У переддень весняного свята заклади освіти Корсунщини долучились до проведення виставок  весняних композицій, пов’язаних з Великоднем.

09:12 06.04.2018

VІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.04.2018р. № 327 « Про нагородження переможців VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»  повідомляємо, що серед переможців фінального етапу Конкурсу

09:01 06.04.2018

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

04 квітня у музейній залі РЦДЮТ відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня, до складу якої ввійшли начальник відділу освіти О.М.Грушевська, голова атестаційної комісії,  головний спеціаліст відділу освіти Н.П.Вовченко, голова РК Профспілки В.С.Кузьміна, в.о. завідувача райметодкабінету С.В.Давиденко, методисти Л.А.Давиденко, О.А.Шкребтій, Т.М.Барановська, члени комісії.

10:01 05.04.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень