A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

1 лютого стартує реєстрація для ЗНО

1 лютого стартуватиме реєстрація для участі у ЗНО 2021 року і триватиме до 5 березня. Такий термін встановлено календарним планом підготовки та проведення ЗНО 2021 року, що затверджений наказом МОН від 30.09.2020 №1210.

10:22 29.01.2021

ВІтання переможцям!

Вітаємо переможців обласного етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти "Земля - наш спільний дім" за темою "Атака  вірусів, врятуй планету"

09:55 29.01.2021

Розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання

 З 5 січня розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє оцінювання 2021 року. Всі бажаючі зможуть зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти до 19 січня 2021 року.Пробне зовнішнє незалежне оцінювання - послуга платна, вартість її складає 246 гривень. Кожен зареєстрований учасник має здійснити оплату в будь-якій установі банку впродовж 3-х календарних днів з моменту реєстрації. Всі зареєстровані учасники пробного ЗНО зможуть взяти участь у тестуванні лише з одного предмету за вибором. Тестування відбудеться в пунктах пробного зовнішнього незалежного оцінювання 10 квітня 2021 року. Інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО буде розміщено у вигляді запрошення в "Особистому кабінеті учасника ПРОБНОГО ЗНО" після 25 березня 2021 року. Крім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожен зареєстрований учасник зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів, пройти тестування вдома та внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

10:47 12.01.2021

Районний етап ХХ Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

  23 грудня 2020 року проведено районний етап ХХ Всеукраїнського конкурсу колективів  екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» за темою «Атака вірусів, врятуй планету!» у дистанційному форматі.

11:00 28.12.2020

Благодійна акція на підтримку збройних сил України

З 14 до 23 грудня 2020 року в закладах освіти пройшли благодійні акції на підтримку збройних сил України. Діти писали листи, малювали листівки, створювали сувеніри та обереги. За батьківської підтримкм було зібрано солодощі, чай, каву та інші смаколики, які будуть передані воїнам-захисникам, щоб привітати їх з новорічно-різдвяними святами.

12:27 24.12.2020

Семінар заступників керівників закладів загальної середньої освіти

 18 грудня відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи на якому обговорювалися питання: «Про запровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти»; «Про порядок визнання документів та результатів навчання за програмами підвищення кваліфікацій»;  «Про деякі питання запровадження Санітарного регламенту для закладів  загальної середньої освіти»; «Про методичні рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти»; «Про використання платформи для дистанційного та змішаного навчання «Всеукраїнська школа онлайн»; «Про засоби навчання та обладнання кабінетів природничо-математичного циклу»; «Підсумки ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових навчальних дисциплін» ( Давиденко С.В., завідувач РМК); «Про особливості проведення ДПА і ЗНО в 2021 році» (Левандовська О.В., методист РМК).

14:32 18.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень