A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

Український сувенір

  На районний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки «Український сувенір» представлено 7 робіт: 3 роботи учнів ЗОШ № 1, 4 – гуртківців районного центру дитячої та юнацької творчості. Виставкові роботи журі оцінювало за такими критеріями: техніка виконання, ідея роботи та  оригінальність задуму, виразність виробу як зразка української сувенірної продукції, відповідність ужиткового призначення.

09:27 15.12.2020

Новорічна композиція

 З метою розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, популяризації заходів бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок з виготовлення композицій, що символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику і символіку,  11 грудня 2020 року проходила виставка-конкурс дитячих виробів «Новорічна композиція».   

09:11 15.12.2020

У НОВИЙ РІК Й РІЗДВЯНЕ СВЯТО ПОДАРУЄМО ЛЮБОВ СОЛДАТУ

     З 14 до 23 грудня оголошено районну благодійну  акцію  «У НОВИЙ РІК Й РІЗДВЯНЕ СВЯТО  ПОДАРУЄМО  ЛЮБОВ СОЛДАТУ!», що має на  меті привітати наших  захисників з Новорічними  святами. В нагоді стануть  виготовлені власноруч  вітальні листівки, листи, обереги,  новорічні  подарунки, солодощі. За сприяння волонтерів  вони  будуть передані нашим мужнім воїнам-захисникам.   ДОЛУЧАЙТЕСЯ!         

08:51 15.12.2020

День пам'яті жертв голодоморів

  Пам'ятати трагедію Голодомору – це означає не тільки скорботу про невинно убитих співвітчизниках, це – насамперед, пам'ятати про історико-політичні причини того, що сталося і, найголовніше – робити все для того, щоб нічого навіть подібного не сталося в майбутньому.

15:42 27.11.2020

16 днів проти насильства

  У 1999 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Щороку в цей день у різних країнах по всьому світу розпочинається акція ,,16 днів проти насильства”. Основними завданнями цієї акції є привернення уваги громадськості до двох актуальних проблем – запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ і громадських організацій задля об’єднання зусиль заради захисту прав людини.Це хороша нагода ще раз привернути увагу спільноти до існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо всіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини. Це можливість нагади про актуальність проблеми насильства заради її подолання. Працює низка державних установ, міжнародних та громадських організацій, до яких можна і потрібно звернутись за допомогою, якщо людина постраждала від насильства і потребує захисту та підтримки. Подібні масштабні проблеми можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.

08:51 26.11.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень