A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

Реалізація німецько-українського проекту «Втеча та вигнання»

 13 вересня 2018 року в приміщенні районного центру дитячої та юнацької творчості  в рамках проекту «Втеча та вигнання», який реалізується відповідно до програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді»   відбулася презентація  робіт  учнів Корсунь-Шевченківської гімназії та гімназії імені Отто Гана з міста-побратима Гіфгорна (Німеччина). Учні гімназій досліджували архівні документи у фондах Корсунь-Шевченківського історико-культурного заповідника з питань Корсунь-Шевченківської битви, заглиблювались в історію двох міст-побратимів, ділилися думками та враженнями про події минулого та сьогодення.  

11:32 13.09.2018

GO Camp продовжується…

  В рамках реалізації проекту GO Camp After School Activities  до Корсунь-Шевченківської гімназії завітав волонтер із Єгипту Абдельрахман Елгхаріб з програмою “Innovation and entrepreneurial culture” для старшокласників. Співпраця з волонтером сприяє підвищенню мотивації  до вивчення іноземних мов,  подоланню мовного бар’єру,  удосконаленню розмовної  англійської мови.   

16:09 12.09.2018

Німецько-українські зустрічі молоді

10, 11 вересня в Заповіднику відбулась низка заходів у рамках проекту «Втеча та вигнання», який реалізується відповідно до програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» фонду «EVZ» (Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє».)

09:22 12.09.2018

Олімпійський тиждень в закладах освіти

Олімпійський тиждень в закладах освіти розпочався традиційним святкуванням Дня фізичної культури і спорту. Заходи відбувалися 8 вересня у спортивній залі загальноосвітньої школи № 2 за підтримки районної державної адміністрації та районної ради. В ході свята між учнями   закладів  освіти та вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи проходили змагання з різних видів спорту (футбол, баскетбол, армреслінг, дартс та ін..).    Заступник голови райдержадміністрації Ващенко О.М. нагородив переможців дипломами районної державної адміністрації та районної ради.

12:51 10.09.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень