A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Корсунь-Шевченківської міської ради

Новини

Колегія відділу освіти та нарада керівників закладів освіти

 20 березня 2019 року в приміщенні районного  центру дитячої та юнацької творчості відбулося  засідання колегії відділу освіти  та нарада керівників  закладів   освіти району. На колегії обговорено  питання: «Про організацію гарячого харчування    учнів у закладах освіти», доповідала Вовченко Н.П., головний спеціаліст відділу освіти, співдоповідачами були  Кобернік М.А., Степанова Т.М., директори ЗОШ №№ 2,5; «Про формування позитивної мотивації учнів до здорового способу життя засобами навчальної діяльності та позакласної роботи», доповідала Давиденко С.В., в. о. завідувача РМК, співдоповідачами були Нездолій В.М., Лобуренко Л.В., Федоренко С.О., директори  Зарічанського, Моринського навчально-виховних комплексів,  ДЮСШ; «Про виконання положень районної Угоди між відділом освіти і райкомом Профспілки за 2017-2021 роки» (Грушевська О.М., начальник відділу освіти; Кузьміна В.С., голова райкому Профспілки).

15:58 20.03.2019

Зональні змагання з баскетболу

  3 березня  у м. Кам’янка відбулися зональні  змагання серед юнаків та дівчат з баскетболу  за програмою ХХV обласної Спартакіади    серед школярів закладів загальної середньої  освіти.  Змагання проходили між командами    Кам’янського, Драбівського,  Городищенського, Корсунь – Шевченківського районів та Михайлівської ОТГ.

10:08 05.03.2019

Майстер-клас Віктора Громового

  20 лютого 2019 року в приміщенні районного  центру дитячої та юнацької творчості відбувся  майстер-клас українського педагога-практика,  освітнього експерта, публіциста, шеф-редактора  порталу «Освітня політика» Віктора Громового за  темою «Самооцінювання якості роботи закладу  загальної середньої освіти». Учасниками були  керівники закладів освіти Корсунь-  Шевченківського, Городищенського районів,  Набутівської та Стеблівської ОТГ. 

15:40 20.02.2019

ЗОНАЛЬНІ ЗАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

      З метою масового залучення молоді до занять фізичною    культурою і спортом та підвищення спортивної майстерності  9 лютого 2019 року в місті Городище проведено зональні  змагання з волейболу серед юнаків та дівчат за програмою  ХХV обласної Спартакіади серед школярів.

14:41 11.02.2019

Сьогодні розпочинається реєстрація на ЗНО 2019 року

 5 лютого розпочинається реєстрація участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Особи, які здобувають повну загальну середню освіту у цьому навчальному році та складають ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання, матимуть можливість зареєструватись на тестування до 18 березня. Випускники минулих років можуть зареєструватися на ЗНО до 25 березня 2019 року.

14:26 05.02.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень